Wednesday, November 30, 2011

ECO BERRY - RM20.00 INCLUSIVE POSTAGE


Assallammualaikum semua..

Rina ada 2 biji je Eco Berry ni, sebiji RM20.00 @ beli dua pada harga RM35.00 sahaja, termasuk postage ye
Hubungi Rina di 016-3645324 untuk pembelian.. terima kasih!

update as at 23/02/2012 - SOLD OUT!

Tuesday, November 29, 2011

Bring On The Festivities - Oval Server


Assallammualaikum Semua..

Rina ada sepasang jer Oval Server yang sangat la comel dan kiut miut ni.. hehe
Harga asal ialah RM139.40, tapi Rina offer pada harga RM100.00, termasuk postage..
Hubungi Rina di 016-364 5324 untuk pembelian ye..

Terima kasih :)

SOLD OUT

Wednesday, November 23, 2011

BOTOL SUSU TUPPERWARE

Nak niiiiiiii! Nak niiiiiiiii!.. hehe.. inilah yang selalu anak saya, Iemrand katakan setiap kali dia menyelak katalog Tupperware..

Bulan ini, Tupperware menawarkan 2 biji botol susu, BPA free, lengkap dengak puting, pada harga RM70.20 sahaja!




Ciri2 botol susu Tupperware ini adalah seperti berikut:-

1) Selamat digunakan oleh bayi, ia bebas toxin
2) Mengurangkan penghasilan angin, yang boleh menyebabkan bayi kembung
3) Puting boleh diselaraskan, dan kalis tumpah
4) Nombor2 yang terdapat di botol ditimbulkan, jadi anda dapat merasa kandungan susu di dalam gelap..
5) Selaraskan nombor pada puting, mengadap muka bayi anda, agar aliran susu dapat diselaraskan mengikut keperluan bayi.

Untuk pembelian, sila sms Rina di 016-3645324 ya..

SNOWFLAKES CUBES


Assallammualaikum Semua.

Cuti sekolah dah bermula, maknanya, musim orang kawin dan bertunang pun dah bermula.. hehe
Tapi, ada yang sedang gusar, susah hati dan pening nak cari door gift untuk para tetamu @ nak cari sesuatu yang unik untuk buat hantaran..

Jangan risau2, tupperware kan ada!!!

Bulan ini, Tupperware keluarkan edisi khas, snowflakes cubes yang comel2 dan cantik, sesuai sangat utk dijadikan hantaran bertunang, kahwin @ door gift.. warnanya cantik, comel dan yang penting, berkualiti untuk dijadikan hadiah..

Simple aje, beli snowflakes cubes ni, letak la cokelat @ gula, dan ikat dengan reben macam dalam gambar tu.. walaaaaaaaaaaaaaaaaaa, makan hati kak Jenab tengok hadiah yang cantik ni.. kalau anda gunakan snowflakes cubes ni sebagai hadiah pertunangan @ perkahwinan, confirm tak sama dengan kenduri kawin kak Leha, kak Minah, kak Tijah dan orang2 kampung yang lain.. heehheeh...




Ok, harga bagi satu set snowflakes cubes ini ialah RM35.40.. Satu set mengandungi 6 biji snowflakes cubes..

Nak jimat lagi, anda beli 4 set dengan harga Rm113.20 sahaja.. Diskaun akan diberikan jika anda ingin beli lebih dari 4 set.. Postage pun percuma ye!!


hubungi Rina di 016-3645324 untuk pembelian @ pertanyaan ye..

Tuesday, November 22, 2011

PROJEK BANTAL

Assalllamualaikum Semua..

Hari ni posting Rina bukan pasal Tupperware, tapi nak ajak anda semua buat amal kebajikan..
Projek amal ini dinamakan Projek Bantal.. Ia dianjurkan oleh Mazidul Akmal Sidek, iye, staff TV3 tu, tapi dibuat atas kapasiti sendiri, bukan anjuran TV3. Mereka menjalankan pungutan bantal2 kecil, tak kiralah dari kekabu, plastik @ apa saja, yang masih elok @ sumbangan kewangan untuk membeli bantal untuk diagihkan kepada golongan yang memerlukan di sekitar Lembah Kelang..

Lihat gambar2 di bawah ni, meruntun jiwa betul, Rina nangis tengok gambar2 ni, teringat anak yang serba lengkap kat rumah, tapi anak2 bergelandangan di tepi jalan, tidur sebelah tong sampah pulak tu.. :(

GAMBAR2 KREDIT KEPADA BLOG MAZIDUL AKMAL SIDEK




Untuk cerita lengkap, anda boleh baca di sini - http://www.mazidulakmal.com/2011/10/projek-bantal.html dan lihat gambar2 mereka yang amat menyayat hati di sini - http://www.mazidulakmal.com/2011/11/jika-mereka-anak-kita.html


Bagi menyokong usaha yang amat murni ini, mulai hari ini, setiap RM5.00 dari pembelian Tupperware anda dari blog ini akan disalurkan kepada projek ini.. Semoga Allah mudahkan urusan kita untuk membantu mereka yang kesusahan ini.. Dan saya juga berdoa supaya anak2 di dalam gambar ini, mendapat bantuan dari JKM.. Aminnnnnnn..

Monday, November 21, 2011

SALAD BOWL TUPPERWARE YANG SANGAT CANTIK.. :)


Assallammualaikum semua..

Rina ada sebiji jer salad bowl ni, kaler memang cantik, sangat sweet gitu.. ada fork 2 batang untuk gaul dan ambik salad ye..
Harga asal ialah RM74.10, tapi Rina offer hari ni, RM59.00, termasuk postage yek..

Kalau berminat boleh sms @ call Rina di 016-3645324 @ email ke lovelypresents4u@gmail.com :)

Tuesday, November 15, 2011

KEAHLIAN TUPPERWARE + PAKEJ RM500.00


Assallammualaikum semua,

Mulai bulan ni, Rina nak ajak anda semua daftar keahlian dengan pakej RM500.00 ni.

Sebenarnya, banyak kelebihan jika anda mendaftar dengan membeli pakej RM500.00 ini. Rina senaraikan kelebihannya:-

1) Jika anda menjadi mendaftar sebagai ahli, anda cuma bayar RM460.00 sahaja, RM60.00 utk keahlian dan RM400.00 lagi utk salah satu pakej di bawah ini.. Anda dapat jimat RM100.00 dengan potongan 20% apabila menjadi ahli, bayaran keahlian itu pun sekali saja seumur hidup!

2) Pakej RM500.00 ini sebenarnya lebihhhhhhhhhhhhh murah dari harga biasa, harga keseluruhan ialah RM607.80, tapi anda bayar RM400.00 sahaja!! Jimat RM207.80!!! Berbaloi2!!

3) Pakej RM500.00 ni, memang all in one, semua yang anda perlukan ada dalam satu pakej, so lebih kurang macam one time investment, tapi anda dapat LIFETIME WARRANTY, boleh pakai seumur hidup! Kalau ada kerosakan pulak, boleh tukar, FREE OF CHARGE! Nah, sangat berbaloi, kan?

4) Cuba anda buat sedikit pengiraan. Lihat contoh di bawah:
Harga Pakej - RM400.00 (setelah tolak 20% diskaun)
Setahun ada 365 hari (anggap anda guna produk tu setiap hari dalam
setahun)


Jadi - RM400/365hari = RM1.10 sehari!! Lihatlah betapa murahnya kos yang anda keluarkan sehari utk penggunaan Tupperware yang berkualiti dan bebas kimia ini!! Sangatttttttt berbaloi kan???


5) Anda semua tahu, produk Tupperware semuanya mesra alam.. Melaburlah sedikit utk kesejahteraan dan kebersihan alam sekitar.. Dengan menggunakan Tupperware, anda membantu mengurangkan penggunaan plastik, kaca, dan kertas2 pembungkus makanan.. Nah, secara tak langsung, anda telah mendidik kesedaran menjaga alam sekitar kepada anak2 dan ahli2 keluarga di rumah! Chaiyokkkkkkk! hehe

Ok, cukup dah rasanya penerangan Rina.. Sila lah buat pilihan salah satu pakej di bawah ini ya, boleh sms @ call Rina di 016-3645324 utk pendaftaran keahlian dan pembelian! Terima kasih :)


PAKEJ 1 - ECO LIVING SET
(set yang super duper best bagi Rina sebab lengkap semuanya..
Eco bottles ada 6, boleh simpan dalam peti sejuk utk keperluan harian @ bawak g mana2..
Ada tapau set, outdoor cooler dan lain2.. i likeeeeeee!)




PAKEJ 2 - FREZE AND CHILL SET
(best set ni, dapur dan peti sejuk tersusun dan sangat kemas)




PAKEJ 3 - FAST AND EASY COOKING SET
(kurang minyak, jimat masa - itu yang ditawarkan set ini..
Kuali yang stainless steel dan turbo chopper tu mengurangkan masa anda di dapur)

HUBUNGI RINADI 016-3645324 UNTUK PENDAFTARAN DAN PEMBELIAN YA!


Monday, November 14, 2011

PARTY KEEPER


Buy 4 Free 3! Sangat berbaloi, warnanya pun cantikkkkkkkk sangat! 7 biji Party Keeper ini berharga RM194.00 sahaja - FREE POSTAGE!!!

Bila anda beli Party Keeper ini, anda boleh beli 4 biji Small Rectangular Saver, pada harga RM32.00 sahaja - FREE POSTAGE JUGA!!!

Sms Rina di 016-364 5324 untuk pembelian ye!

UPDATE AS AT 23/02/2012 - SOLD OUT

Sunday, November 13, 2011

Bring On The Festivities


I loveeeeeeeeeeeeee the colour of this limited edition Tupperware!
Grab one set for u too, RM200.00 per set, free postage!

U will get 5 pieces of Tupperware + the fork and spoon too...!
Hurryyyyyyyyyyyyyyyyy! Call @ sms me @ 016-3645324 ya!


(ish, hari ni speaking London pulak, sebab berpinau mata tengok set purple yang cantik ni.. hik2)


******SOLD OUT******

PRISM BOWLS



PRISM BOWLS - memang cantik menarik tertarik the bomb!
ala2 crystal gitu kan!

4 biji prism bowls ini berharga RM109.90 sahaja, FREE POSTAGE!
SMS Rina di 016-3645324 untuk pembelian ye!

Friday, November 11, 2011

Tragedi 11/11/2011

Assallammualaikum semua..
Rina sedih sangat hari ni..

Rina tadik konon2nya nak tukar template la kan, ingatkan boleh reinstall template lama
sekali tengok2 tak boleh.. semua shoutout, followers, visitors, dah ilang.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Rina suka template dot2 ni.. tapi kalau guna design ni, tak leh ada widget2.. uhuhu

Tak boleh berpikir sekarang ni, kena mintak tolong Encik Suami betulkan balik blog ni.. huhu

Thursday, November 10, 2011

MODULAR MATES OVAL




Salam semua,

harga mcm dalam gambar ye, boleh kurang lagikkk.. hehe


Sms Rina di 016-3645324 utk pertanyaan @ email ke
lovelypresents4u@gmail.com

MODULAR MATES ROUND


Salam semua, harga mcm dalam gambar ye, boleh kurang lagikkk.. hehe

Sms Rina di 016-3645324 utk pertanyaan @ email ke
lovelypresents4u@gmail.com

MODULAR MATES SQUARES




Salam semua, harga mcm dalam gambar ye, boleh kurang lagikkk.. hehe

Sms Rina di 016-3645324 utk pertanyaan @ email ke
lovelypresents4u@gmail.com

MODULAR MATES RECTANGULAR


Salam semua, harga mcm dalam gambar ye, boleh kurang lagikkk.. hehe

Sms Rina di 016-3645324 utk pertanyaan @ email ke
lovelypresents4u@gmail.com

Wednesday, November 9, 2011

SNEAK PREVIEW KATALOG BARU

Melelehhhhhhhh.. itu la yang Rina boleh kata bila tengok sneak preview katalog baru ni.. kaler purple gitu, i likeeeeeeeeeee! hehehhe

Insya-Allah Rina akan upload full version hari Isnin depan yek.. Tungguuuuuuuuuuuuuu!




















Monday, November 7, 2011

Friday, November 4, 2011

CANNISTER AND TOPPER SALAM AIDILFITRI


FREE POSTAGE!!!
(ADA 4 UNITS LAGIK)
SMS RINA DI 016-3645324 UNTUK PEMBELIAN YE!

MEDIUM SQUARE ROUND - OFFER - RM60.00 (TERMASUK POSTAGE)




Offer Square Round Gift Set - 4biji = RM60.00 termasuk postage
(harga asal ialah RM96.60)

Call @ sms Rina di 016-3645324 untuk pembelian.